DOĞUŞTAN GİRİŞİMCİLER YARIŞMASI İÇİN SON GÜNLER!

•Girişimine uygun uzman mentorlerle çalışıp, ihtiyacın olan eğitimleri al, jüri üyelerimize sunumunu yap ve eğitim paketi, dijital destek paketi, ofis ve çalışma atölyesi desteği, otelde konaklama ve nakit ödülün sahibi ol!!

DOĞUŞTAN GİRİŞİMCİLER YARIŞMASI İÇİN SON GÜNLER!
01 Nisan 2021 - 17:17
Bir fikrin  mi var? Gerçeğe mi dönüştürmek istiyorsun? O zaman doğru yerdesin


Doğuştan Girşimci • 2-4 kişilik lise veya üniversite öğrenclerinden oluşan ekibinle yarışmamıza başvur!

•Girişimine uygun uzman mentorlerle çalışıp, ihtiyacın olan eğitimleri alarak girişimin için en önemli adımları bizimle at!

• Finalde objektif jüri üyelerimize sunumunu yap ve eğitim paket, diijtal destek paket, ofis ve çalışma atölyesi desteği, otelde konaklama ve nakit ödülün sahbi ol!

!Yarışmamızın son başvuru tarih: 12 Nisan 2021 Başvurmak için www.doustartup.com sitemizde yer alan Doğuştan Girişimciler Girişimcilik Yarışması ve Zirvesi sayfasından başvur butonuna tıklayarak formu doldurmanız yeterli.
Başvurular kapandıktan sonra sitemizde paylaşılacak izleyci formumuzu doldurarak 9 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşecek online zirvemizde sen de yerin ayırtabilir, çeşitil çekilişlerimize katılarak ödüller kazanma şansı yakalayabilir ve zirve gününde online olarak gerçekleşecek olan Boş Kemikler konserinde bizimle birlikte eğlenebiilrsin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum