FETÖ ALGI OPERASYONLARIYLA KENDİNİ GÜÇLÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR!

FETÖ örgütü cezaevinde yatan üyelerinin ailelerini yasadışı yollardan organize bir biçimde yurtdışına kaçırarak kendisini güçlü göstermeye çalışmaktadır. Gün olmasın ki Edirne sınırında ,gürcistan sınırında ,havalimanlarında bir FETÖcü yakalanmasın .. Türk İstihbaratı ve Emniyet Teşkilatı gece gündüz bu vatan hainlerinin peşindeler

FETÖ ALGI OPERASYONLARIYLA KENDİNİ GÜÇLÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR!
06 Mart 2021 - 18:08
FETO ve PYD terör örgütlerinin yetiştirdiği Golden Jenerasyon (Altın Çocuklar) üyesi olan Feto’nun özel yetiştirdiği Feto davalarından tutuklanan ve halen tutuklaması devam eden veya hüküm giymiş polis, hakim, savcı ,asker ve diğer bürokratların ailelerini Amerika’ya Feto himayesine götürmek için özel bir organizasyon kuruldu.

Bu organizasyonun Amerika’daki destekçi ve ayakları Hakan Şükür ,eski polis şefi Emre Uslu ve Ahmet Sait Kavurmacı’dır.

Bu üçü de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda haklarında davalar açılmış. Feto ve Pyd nin çok önemli aktörleri olduğu için firari olarak aranmaktadırlar .

Amerika’ya götürülecek ve kaçırılacak kişilerin barınması, konut, iş vb imkanların sağlanması Feto talimatıyla bu üçünün organizasyonu ile yapılmaktadır.

Bu organizasyonun ülkemizde de halen deşifre olmamış ciddi destekçileri vardır.

Ülkemizde halen Feto davalarından tutuklu bulunan Fetocu polis ,asker ,hakim ,savcı eşlerine yardım amacıyla periyodik olarak ayda 5.000 TL para dağıtılmaktadır ve dayanışma için bunlar zaman zaman bir araya getirilmektedir ,aileler birbirleriyle kaynaşmaktadır ,aralarında güçlü FETO bağları kurulmaktadır.

İLK SAHTE KCK OPERASYONUNU BAŞLATAN FETOCU İSTİHBARATÇI

Ülkemizde bu görevi üstlenen Amerika’da yetişmiş daha sonra başta Hakkari İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne oradan Kocaeli İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne oradan Edirne İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne atanan sahte KCK adı altında operasyonu başlatan ve bu anlamda MİT mensuplarının tutuklanmasını sağlayan yasadışı dinlemelerin başını çeken Feto adına her türlü faaliyetlerde bulunan ünlü istihbarat müdürü Özgür Nikbay’dır.

Özgür Nikbay defalarca tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmiştir, ancak ne gariptir ki her defasında nöbetçi Hakimlerce serbest bırakılmıştır.

Daha sonra İstanbul Adliyesince tutuklanmış uzun bir süre hapiste yattıktan sonra tahliye edilmiş ancak ortaya çıkan yeni deliller ışığında hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılmış ve kendisi firar etmiştir.

2 yıla yakın kaçmış daha sonra Esenyurt’ta saklandığı Fetoya ait hücre evinde sahte kimlikle yakalanmış ve halen tutuklu bulunmaktadır.

İSTANBUL’DAKİ SAHTE KCK BOMBALARINI ELLERİYLE KOYMUŞTU

2018’de yapılan operasyonla Esenyurt’ta sahte kimlikle yakalanan Özgür Nikbay tutuklanmış ve Feto ile ilgili bu organizasyon görevini eşi Çamay Nikbay’a devretmiştir. Çamay Nikbay gerek daha evvelinde sahip olduğu Feto çevresince ve daha sonra kocası Özgür Nikbay’dan aldığı talimatlarla yurt içindeki Fetocularla irtibata geçmiş ama esas olarak Amerika da DR.CINDY J.SMITH ile yakın irtibat kurarak oradan gerekli her türlü desteği sağladı .

DR.CINDY J.SMITH CIA ajanı olup Türkiye den Amerika ya eğitim için gönderilen Fetocu polislerin eğitmeni ve hocası olduğu iidaları çok güçlü olarak söylenmekte.

Özgür Nikbay aynı zamanda 2012 yılında İstanbul’da Zeytinburnu ve Esenler’de bulunan sahte KCK soruşturması ile MİT mensuplarının tutuklanmasına kadar giden bombaları bizzat Hakkari’den getirip koyan kişidir.2014’de yapılan soruşturmayla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu konuyu ortaya koymuştur.

Özgür Nikbay’ın eşi Çamay Nikbay kurdukları organizasyon ile uzun süre tutuklu polis ,asker ,hakim ,savcı eşlerine yurtdışından gelen ve ülkemizde himmet diye toplanan paraları dağıtmıştır.

Daha sonra cezaevinden çıkması mümkün gözükmeyen ve yakın tarihte tahliye olacağı öngörülmeyen polis ,asker ,hakim ve savcı ailelerini Amerika’ya götürmeye karar vermişlerdir.

AMERİKA’YA KAÇTI

Çamay Nikbay Feto’cu birkaç aileyi gönderdikten sonra Amerika’da rahat hareket edebilmek için kendisi de bu organizasyonla 3 çocuğu ile birlikte Amerika’ya kaçtı.

Bu kaçışında ona bazı akrabalarının yardımda bulunduğu iddiası var.

Bu akrabalarını da aynı organizasyonla Amerika’ya götüreceği yönünde iddialar var An itibari ile sırada Feto’dan tutuklanan ve serbest bırakılan daha sonra kaçan yasadışı dinlemeleri ile ünlü Feto’cu Mersin İstihbarat Müdürü firari Ali İhsan Kaya’nın eşini ve çocuklarını Amerika’ya götürme hazırlığı içinde oldukları iddiaları var.

Yine Feto’dan tutuklanan ve görevden ihraç olan İstihbarat Daire Başkanlığı’nda görevli Başkomiser Kurtuluş Kaya’nın aile üyelerini yurtdışına kaçırma hazırlığında olduğu iddiaları da gündemde.

Ali İhsan Kaya Amerika’da firari olan eski polis şefi Emrullah Uslu ile yakın ilişki içindedir.

Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğü’ndeki gizli bazı dosyaları Emrullah Uslu’ya aktardığı yönünde Mersin’deki dosyasında iddia edilmiştir Yine Feto’dan ihraç olan ve tutuklanan bir dönem Özgür Nikbay ile çalışan Feto’nun önemli isimlerinden Edirne Organize Şube Müdürü Semih Erdur’un ailesini yurtdışına götürmek için gereken hazırlıklar yapılmıştır.

Çamay Nikbay Feto nun talimatı ile başta Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayun, Hayati Başdağ ve diğer tutuklu polis müdürlerinin eşleri ile bir araya gelip yurtdışına gitmek isteyen aileleri tespit edip onları da organizasyona dahil etmiştir, hali hazırda bu tutuklu polis eşleri de bu organizasyonun içinde olduğu iddiaları dikkat çekici.

Çamay Nikbay aynı zamanda başta Ali Fuat Yılmazer ,Yurt Atayun ,Mahir Çallı gibi polis şeflerinin eşlerine ablalık yapar.

Fetocu İstihbaratçı Polis Müdürü Özgür NİKBAY Çamay Nikbay aynı zamanda Feto cu polis müdürü Ali İhsan Kaya ile kuzendir

Bu aile üyelerinin tamamı özel yetiştirilmiş Fetocu olduğu iddiaları her yerde konuşulmakta.

KATALOG EVLİLİK YAPTI CIA TARAFINDAN AMERİKA’DA ÖZEL YETİŞTİRİLDİ

Özgür Nikbay ve Çamay Nikbay evliliği Feto’nun katalog evliliğidir .

Özgür Nikbay Devlet Memurları kanununa göre yurt dışında sadece 4 sene kalabilme kesin kuralı varken kendisi 8 sene Amerika’da FBI ve CIA’de özel olarak yetiştirildikten sonra Türkiye'ye gönderilerek özellikle Hakkari İstihbarat Şube Müdürü yapılarak sahte KCK operasyonlarını başlatan kişidir .

Amerika’da 8 sene kalmasını sağlayan güç Fetocu güçtür.

Özgür Nikbay’ın Amerika’daki hocası Fetonun üst akıl hocalarından FBI’nin akademisinde özel görevli CIA ajanı DR.CINDY J.SMITH tarafından özel yetiştirildi ve 2005 yılında yıldızını parlatmak için yılın Emniyet Amiri seçildi.

Amerika’dan döndükten sonra Feto tarafından Fetocu polis Ali İhsan Kaya’nın kuzeni olan Fetocu Çamay Nikbay ile katalog evliliği yaptırılmıştır.

DR.CINDY J SMITH’in kocası da uzun yıllar Türkiye’de faaliyet göstermiş ve en son Sinop’ta ayrılmış CIA ajanıdır .

Çamay Nikbay bu ajanlarla sürekli irtibat halindedir.

Çamay Nikbay’ın Cezaevi Kuran Oyunu Feto nun cezaevleri ile yeni haberleşme yöntemi olan kitaplarla mesaj gönderme yöntemi deşifre olunca ,Fetocu Polis ,Asker ,Hakim ,Savcı eşleri haberleşmek için mukaddes kutsal kitabımız olan Kuran_ı Kerim’i kullandılar .

Çamay Nikbay da Silivri cezaevinde tutuklu bulunan eşi Özgür Nikbay’a şifreli haber göndermek için kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim i kullanmaya kalktı.

Bunu engelleyen cezaevi yönetimine çeşitli basın yolu ile bu cezaevi Kuran-ı Kerim 'e karşıdır içeri almıyorlar diyerek kara propaganda yaptı.

Bu kara propaganda ile başta cezaevi olmak üzere Adalet Bakanlığı ve Hükümeti Din e karşı olmakla suçladı.

ÜLKEMİZDEKİ KRİPTO FETOCULAR KİMLERDİR

Ülkemizde başta Çamay Nikbay gibiler olmak üzere bu tür tutuklu polis ,asker ,hakim ,savcı eşlerine ailelerine maddi destek sağlayan Feto örgütünü finanse eden onlara yer imkan sağlayan yardım eden kimlerdir?

Feto organizasyonları ülkemizde ve yurt dışında halen devam etmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum